4 verschillende diensten

Wedding & Party planning

Feest! Want er is liefde, een geboorte of doop, een communiefeest, een verjaardag, jubileum of huwelijk?

Weet je niet goed hoe en waar te beginnen met de organisatie van jullie feest? Is er tijdsgebrek om het helemaal zelf op poten te zetten? Of kan je wat hulp gebruiken om alles te verfijnen en je zorgen op de dag van het event weg te nemen zodat je helemaal kan genieten? Yes, dan ben je aan het juiste adres!

Atelier Rosé heeft 4 verschillende diensten uitgewerkt om jouw feest onvergetelijk te maken. Bij een kennismakend gesprek overlopen we samen hoe jullie droomfeest eruit zal zien en wat de specifieke noden zijn. Zo kunnen wij onze diensten volledig aanpassen aan jullie wensen.

Je kan gaan voor één enkele dienst of meerdere diensten combineren om tot jullie ‘perfect match’ te komen, alles is mogelijk.

01
Totaalbeleving

1. Organisatie van A tot Z

Op een unieke locatie of bij u thuis; Atelier Rosé werkt als weddingplanner en partyplanner samen met u een totaalconcept uit voor uw feest.

We gaan met uw wensen, budget en ideeën op zoek naar de perfecte locatie voor jullie feest. Daarna matchen we kwalitatieve leveranciers met jullie persoonlijkheid, wensen en budget. Denk daarbij aan: uitnodigingen, catering, DJ, live muziek, licht & geluid, decoratie originele verrassingen, styling, bloemen, ceremonievervoer,… Dat alles in een mooie afgestemde look&feel, een rode draad doorheen jullie dag.

Deze leveranciers worden uiteraard eerst door jullie goedgekeurd, ontmoet en definitief gekozen. Daarna onderhouden wij de nodige communicatie en houden jullie op de hoogte van alle afspraken. Gedurende het gehele planningsproces houden we jullie budget nauwgezet in het oog en krijgen jullie geregelde updates.

Voor de styling wordt een moodboard en stylingplan uitgewerkt zodat jullie feest niet alleen inhoudelijk tot in de puntjes loopt maar ook visueel “spot-on” is.

We voeren alles uit tot in de kleinste details steeds met jullie inspraak.

Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt de dag zelf, zorgen we voor een gedetailleerd draaiboek en uiteraard zijn we zelf aanwezig om alles te coördineren en fungeren als aanspreekpunt voor jullie, jullie gasten en de leveranciers.

We ontnemen u alle zorgen. U geniet voluit van uw ‘special moment’.

02
De Finishing Touch

2. Styling op maat

Bent u voor uw feest nog op zoek naar die ‘finishing touch’, sfeer, uitstraling, originaliteit? Atelier Rosé helpt u met de styling van uw feest.

In samenspraak met u werken we een concept uit die zo uit Pinterest lijkt te wandelen.
De styling van een feest begint met het maken van een ‘moodboard’.

Een moodboard is een sfeerbord, een verzameling afbeeldingen in collagestijl die in één oogopslag een bepaalde sfeer aantoont. De volgende stap is de opmaak van een ‘stylingplan’. Dit is een gedetailleerd plan van de volledige styling. Hierin worden onder meer alle nodige materialen en accessoires vastgelegd.

We kunnen u helpen met meubilair, aankleding, decoratie, sfeervol gedekte tafels, bloemen, leuke geschenkjes, gepersonaliseerde details… alles in de juiste sfeer en stijl, helemaal op uw lijf geschreven, op maat gemaakt naar uw wensen en budget.

Wij zorgen ervoor dat uw feestlocatie er prachtig uitziet, of dat nu een traditionele feestzaal, een authentieke schuur of gewoon bij u thuis is.

03
Genieten zonder zorgen

3. Combi Styling & Coördinatie

Neemt u de planning van uw huwelijk of feest liever grotendeels zelf in handen? Maar heeft u nood aan iemand die een rode draad creëert en iemand die de coördinatie van de grote dag op zich  neemt? Het is immers Uw feest, waar u zonder zorgen en stress hoort van te genieten.

U kunt bij Atelier Rosé terecht voor tips en advies bij het voorbereiden van uw feest. Wij zorgen voor de perfecte look&feel (zie dienst styling). Naast het verzorgen van de styling, nemen wij de dag zelf nemen wij de volledige planning van u over en zorgen we voor een vlekkeloos verloop van de dag.

Naast het opmaken van een moodboard en visueel concept voor uw feest, gaan wij ook een draaiboek opmaken, afspraken maken met de catering, zorgen voor de juiste sfeer, de tafels klaarzetten, het begeleiden van de gasten naar hun plaats, eventuele praktische problemen oplossen, …

U hoeft alleen maar mee te vieren.

Overige aspecten van het feest zoals het vinden van locatie, cateraar, DJ, ceremoniespreker, fotograaf, videograaf… zorgen jullie zelf voor. Wij zijn er wel steeds voor tips en advies.

04
Do It Yourself

4. Verhuur van decoratie

In de online verhuurshop van Atelier Rosé kan je een uitgebreide en tijdloze collectie aan verhuuritems terugvinden om jullie huwelijksfeest, babyborrel of themafeest naar eigen wensen aan te kleden.

Naar de verhuurshop
Trouwfeest

Neem een kijkje in onze realisaties

Dit zeggen onze klanten:

Ellen & Bert Bruidspaar Wij hebben enorm genoten van de voorbereidingen en de samenwerking. Dankzij jouw professionalisme en passie oversteeg het resultaat onze verwachtingen! Het werd een onvergetelijke dag.
Volg ons op social media
Mijn Offerte