Wedding & Private Events

Waarom werken met een partyplanner / weddingplanner?
  • Tijdsbesparing: Elk detail wordt geregeld zodat U ten volle kan genieten van uw feest zonder zorgen.
  • Ervaring: Een weddingplanner heeft een grote bagage aan kennis en ervaring waardoor niets over het hoofd gezien wordt.
  • Kwaliteit: Als weddingplanner hebben wij een portfolio aan uitstekende leveranciers, locaties en cateraars die de kwaliteit van uw feest garanderen.
  • Budgetbesparing: Door de connecties die wij als organisator van evenementen hebben, kunnen wij ook voordelige prijzen voor u bekomen en kennen wij de correcte prijzen op de markt.
  • Originaliteit: Een eventplanner werkt een uniek, gepersonaliseerd en creatief concept uit dat perfect aansluit bij uw persoonlijkheid én budget.
Wat kost het inhuren van een weddingplanner / partyplanner?
In België leeft nog steeds het mistverstand dat een weddingplanner of partyplanner heel erg duur is en alleen weggelegd is voor zeer welgestelde mensen. Atelier Rosé gaat aan de slag met uw persoonlijk budget. De kostprijs van ons werk als eventplanner is afhankelijk van een aantal factoren:
  •  Het soort feest: een trouwfeest, communie of verjaardagsfeest? Elk feest is uniek en het ene feest vraagt wat meer tijd/werk dan het andere.
  • Het concept: Atelier Rosé werkt een uniek concept uit naar uw wensen. Een concept kan in verschillende groot ordes uitgewerkt worden. Met meer of minder toeters en bellen. Ook dat zal de prijs bepalen.
  • De locatie: wilt u een feest op een bestaande en ingerichte locatie? Of vertrekken we van een leeg fabriekspand of een weide waar nog alles voorzien moet worden? Dit element is cruciaal om de workload van de weddingplanner of eventmanager te bepalen.
  • Het aantal genodigden: Gaat het om en intiem feest van enkele tientallen genodigden? Of een feest van 250 personen en meer? Meer mensen betekent ook meer inrichting, decoratie, logistieke regelingen….
  • Eigen inbreng: Laten jullie de volledige organisatie van A-Z over aan de weddingplanner? Of willen jullie slechts voor een deel hulp? Helpen jullie zelf mee met opbouwen/afbouwen of denk je liever nergens aan?
Omwille van bovenstaande factoren én omdat geen enkel feest hetzelfde is (en zou mogen zijn), werkt Atelier Rosé niet met vaste pakketprijzen. Ons doel is zo creatief mogelijk aan de slag gaan met het vooropgestelde budget uiteraard binnen het haalbare. Na een eerste, vrijblijvend, gesprek maken wij een transparante offerte op maat uit, zodat u een duidelijk zicht krijgt op uw eventuele investering.
Welke soort feesten organiseert Atelier Rosé?
Atelier Rosé organiseert privé feesten en bedrijfsevenementen van A tot Z. Dit kan een huwelijksfeest, doopfeest, babyborrel, verjaardag, communiefeest zijn maar ook personeelsfeesten, bedrijfsevents, opening van een nieuwe vestiging, een lancering... noem maar op. Elke reden is goed genoeg om te feesten! Atelier Rosé kan ingeschakeld worden als eventmanager en weddingplanner maar ook als stylist voor het decoratief aankleden van uw feesten.
Moet je betalen voor een eerste gesprek?
Een eerste kennismakend gesprek is altijd vrijblijvend. De bedoeling van dit eerste gesprek is elkaar leren kennen, uw wensen in kaart brengen en een idee krijgen van jullie droomfeest. Jullie krijgen tijdens dit gesprek uitleg over onze manier van werken en de mogelijkheden. De eerste kennismaking gaat door op het kantoor van Atelier Rosé in Brugge.
Hoe gaat Atelier Rosé te werk?
Na een kennismakend gesprek wordt een offerte opgemaakt voor onze diensten. Daarna is het aan jullie te bepalen of jullie een klik voelen en graag verder willen gaan. Indien ja, super! Dan wordt de offerte getekend alsook een voorschot van 10% gevraagd. Daarna gaat Atelier Rosé aan de slag met alle verzamelde informatie om een stylingplan en voorstel op maat uit te werken voor jullie feest. In dit voorstel zijn alle elementen van jullie feest opgenomen zoals voorstellen naar locaties, catering, DJ’s, fotografen, acts etc. samen met een uitgebreid stylingplan met moodboard en een gedetailleerd budget. Dit komen we met veel enthousiasme presenteren in een 2de gesprek.
Hoe werkt de formule coördinatie?
Na onze eerste kennismaking, maak ik een vrijblijvende offerte op. Na jullie goedkeuring volgen er voor het feest nog 2 afspraken waarvan 1 bij voorkeur op de locatie van het feest om ervoor te zorgen dat alles tip top verloopt en jullie niets over het hoofd hebben gezien. Atelier Rosé zorgt ook voor een checklist en draaiboek voor jullie feest. Op de dag zelf neemt Atelier Rosé alle voorbereidingen van jullie over en zorgen we voor een vlekkeloos verloop van de dag en avond. Wij blijven aanwezig op het feest tot zo lang nodig is.
Moet er een voorschot betaald worden?
De gemaakte offerte moet door jullie ondertekend worden, daarna wordt een voorschot gevraagd van 10% van ons tarief om de datum definitief voor jullie te reserveren. Twee maanden voor het effectieve feest wordt een 2de voorschot gevraagd.
Kan Atelier Rosé puur als ceremoniemeester ingeschakeld worden?
De functie van ceremoniemeester in de strikte zin van het woord (= het protocol en de etiquette van de kerkelijke dienst in goede banen leiden) is niet onze specialiteit. Onze expertise ligt in het coördineren van de volledige dagplanning, het organiseren en stylen van huwelijken. Indien jullie alleen op zoek zijn naar iemand die louter de kerkelijke ceremonie in goede banen leidt volgens de etiquette, laten we dit liever over aan onze collega’s. In het kader van een groter geheel bij bijvoorbeeld de volledige coördinatie van de dag of een organisatie van A-Z kan Atelier Rosé de functie van ceremoniemeester opnemen.
Zijn avondafspraken mogelijk?
We hebben alle begrip voor jullie werksituatie en weten dat meetings meestal in de avond het beste uitkomen. Geen enkel probleem! Atelier Rosé ontmoet haar klanten zowel overdag als in de avond. Contacteer ons via hello@atelierrose.be om een datum te prikken.
In welke regio's werkt Atelier Rosé?
Atelier Rosé is een evenementenbureau en weddingplanner gevestigd in hartje Brugge. Echter organiseren wij niet alleen evenementen en trouwfeesten in West-Vlaanderen. Wij zijn in heel Vlaanderen actief.

Corporate

Voor welke klanten heeft Atelier Rosé reeds gewerkt?
Atelier Rosé heeft in de loop der jaren voor heel wat verschillende klanten en in verschillende sectoren gewerkt. Bekijk even onze realisaties op de website voor enkele referenties.
Tot welke grootorde organiseert Atelier Rosé bedrijfsevenementen?
Wij organiseren events tot 1000 personen. Dit kan gaan van een grote familiedag voor de medewerkers van uw bedrijf als ook intieme personeelsfeesten.
In welke regio is Atelier Rosé actief als evenementenbureau?
Atelier Rosé is een evenementenbureau gevestigd in hartje Brugge. Echter organiseren wij niet alleen evenementen in Brugge en West-Vlaanderen maar verspreid over heel Vlaanderen.
Wat voor soort bedrijfsevenementen organiseert Atelier Rosé?
Atelier Rosé kan je inhuren voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen. Dit kan gaan van een jaarlijks personeelsfeest of nieuwjaarsdrink tot de feestelijke opening van een nieuw bedrijf of gebouw, een jubileum of de lancering van een nieuw product. Atelier Rosé organiseert echter geen teambuildings noch beurzen.

Verhuur

Hoe werkt de verhuur van decoratie?
Wil je graag enkele leuke decoratie items huren voor een trouwfeest, babyborrel, verjaardag of communie? Scroll door onze artikelen op onze verhuurshop. Selecteer de gewenste artikelen en plaats deze in je offerte aanvraag. Vul alle gegevens in en verstuur. Wij ontvangen jouw aanvraag en beantwoorden binnen de 3 dagen met een gepaste offerte en beschikbaarheid van de materialen op uw feestdatum. Pas na goedkeuring van de offerte vragen wij een voorschot.
Hoeveel bedraagt de waarborg?
Het bedrag van de waarborg bij de huur van decoratie voor uw feest wordt berekend op basis van het aantal gehuurde goederen en het soort item dat je huurt. Deze zal bij offerte aanvraag berekend worden. De waarborg wordt teruggegeven nadat alle items gecontroleerd zijn op eventuele schade.
Hoe lang bedraagt de huurperiode?
In principe duurt de huurperiode drie dagen: de dag voor de gelegenheid, de dag zelf en de dag erna. Natuurlijk kan het ook langer, maar dat zal de huurprijs verhogen. Dit kan in overleg besproken worden.
Hoe gebeurt de levering/ophaling van de goederen?
Atelier Rosé is gevestigd in Brugge. Op afspraak kunnen alle items hier worden opgehaald. Vanaf een verhuurbedrag van 100 euro kunnen wij de items leveren op locatie tegen een vergoeding.
Wat zijn de leveringskosten?
Vanaf een verhuurbedrag van 100 euro kunnen wij de items leveren op locatie. Hiervoor vragen we een vergoeding van 0,40 euro per kilometer. Hou er rekening mee dat we vier maal moeten rijden voor het bezorgen en ophalen. In beide gevallen worden de items  degelijk verpakt om ze makkelijk te kunnen vervoeren.
Wat met schade aan goederen?
Natuurlijk hopen we dat alles ongeschonden terug komt. Echter is een ongelukje gauw gebeurd. In dat geval of bij verlies, wordt dit verrekend met de waarborg.
Hoe gebeurt de betaling?
Het totaalbedrag van de gehuurde items moet, samen met de waarborg, betaald worden vooraf of ten laatste bij afhaling/levering van de goederen. Dit kan cash of via overschrijving. De details hiervan ontvangt u bij de bevestiging van uw bestelling. Het bedrag van de waarborg wordt berekend op basis van aantal gehuurde goederen en het soort item dat je huurt. Deze zal bij offerte aanvraag berekend worden.
Kan Atelier Rosé ook een styling voorstel maken?
Uiteraard helpen wij graag bij de styling van uw feest! Atelier Rosé kan ingeschakeld worden voor het uitdenken van een stylingplan, zoeken van de juiste items én het opbouwen van de styling op de dag van het feest.
Mijn Offerte