Wedding Planning

Trouwen in een Kasteel

Lise & Thomas gingen trouwen in een kasteel, Kasteel Te Lake in Zulte, en vroegen Atelier Rosé om hen te begeleiden in de organisatie van hun droomdag en vooral om ervoor te zorgen dat zij de dag zelf aan niets meer moesten denken. Na een eerste gesprek bleek ook dat ze een duidelijk beeld hadden van wat ze graag zagen qua styling, maar niet goed wisten hoe dat visueel tot uiting te brengen.

Romantisch met zachte kleuren, goud of rosé-goud als hoofdkleur maar niet te bombastisch en toch ook nog steeds modern, stijlvol en elegant zonder té veel franjes. Met die omschrijving ging ik aan de slag en werkte ik voor hen een styling uit tot in de details van tafeldecoratie tot de kleur van de servetten en enkele voorstellen voor muzikale omkadering op hun feest.

Het werd een zonovergoten dag en een prachtig feest dat tot in de vroege uurtjes én met veel ambiance heeft geduurd. Een dag waar ieder bruidskoppel van droomt!

Fotocredits: Ushua Goeminne & Hung Tran

Lise & Thomas Getrouwd koppel Super leuke samenwerking! We hebben een mooie dag beleefd en alles was perfect geregeld door Atelier Rosé, zeer tevreden over.
Mijn Offerte