Origineel huwelijksaanzoek in Brugge

She said YES

Jouw vriendin ten huwelijk vragen in hartje Brugge, in een romantisch aangeklede setting, een dag vol verrassingen? Daarvoor ben je bij Atelier Rosé aan het juiste adres. Hulp nodig bij de organisatie van jouw huwelijksaanzoek in Brugge, daar helpen wij je bij. Als weddingplanner in Brugge kennen wij alle plekjes en goede adresjes om jouw huwelijksaanzoek magisch te maken.

Voor het huwelijksaanzoek van Jens aan zijn vriendin Kimberley, mochten we alles uit de kast halen! Een koetstocht doorheen het pittoreske Brugge, met een stopplaats aan de Brugse vesten. Een groene oase aan de rand van Brugge waar een prachtig gedecoreerde picknick op hen stond te wachten.

Een fotograaf kon stiekem het hele tafereel op beeld vastleggen terwijl Jens zijn vriendin de grote vraag stelde. De dag werd nog aangevuld met wellness, een sterrenrestaurant én een overnachting op hotel in Brugge. Een verloving om nooit te vergeten!

Fotocredits: Lux Visual Storytellers

 

Jens Klant Ik zou jullie graag nog eens bedanken voor het onvergetelijke moment dat jullie hebben kunnen realiseren. Het was perfect!
Mijn Offerte