Styling

STYLING

 

Bent u voor uw feest nog op zoek naar die ‘finishing touch’, sfeer, uitstraling, originaliteit? Atelier Rosé helpt u met de styling van uw feest.

 

In samenspraak met u werken we een concept uit die zo uit Pinterest lijkt te wandelen. De styling van een feest begint met het maken van een ‘moodboard’. Een moodboard is een sfeerbord, een verzameling afbeeldingen in collagestijl die in één oogopslag een bepaalde sfeer aantoont. De volgende stap is de opmaak van een ‘stylingplan’. Dit is een gedetailleerd plan van de volledige styling. Hierin worden onder meer alle nodige materialen en accessoires vastgelegd.

 

We kunnen u helpen met meubilair, aankleding, decoratie, sfeervol gedekte tafels, bloemen, leuke geschenkjes, gepersonaliseerde details… alles in de juiste sfeer en stijl, helemaal op uw lijf geschreven, op maat gemaakt naar uw wensen en budget.

 

Wij zorgen ervoor dat uw feestlocatie er prachtig uitziet, of dat nu een traditionele feestzaal, een authentieke schuur of gewoon bij u thuis is.

ONZE WERKWIJZE

 

Alles start met een eerste kennismakend gesprek.

Een moment waarin we elkaar beter leren kennen en waarin we uw wensen en dromen in kaart brengen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

 

Atelier Rosé komt met plezier bij u langs om alle mogeljikheden te bespreken. U bent uiteraard ook welkom bij Atelier Rosé in Brugge.

 

Bekijk ook al even onze "Veel gestelde vragen" en aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

SAY HELLO

 

Pastoriestraat 53,

8000 Brugge

 

hello@atelierrose.be

 

 

(+32) 0472 68 67 50

Copyright @ All Rights Reserved