C'est qui?

PROFESSIONELE PARTNERS

 

Uw dag is te belangrijk om zomaar eender welke leverancier aan te spreken. Wij weten welke cateraars, artiesten, bloemisten en andere partners topkwaliteit brengen. Enkel met deze betrouwbare partners werken we samen om u een unieke, onvergetelijke dag te bezorgen.

 

 

 

 

 

 

C'EST QUI?

 

Silke Vincent / Eventmanager / Weddingplanner / Creatieveling

 

Sinds jongs af aan gebeten door evenementen. Met een bachelor communicatie –en eventmanagement op zak combineerde ik 6 jaar een job als communicatiemanager met een job als eventmanager.

 

Bij corporate evenementenbureau White Rabbit werd ik vaste partner voor de organisatie van uiteenlopende bedrijfsevenementen. Hier leerde ik de kneepjes van het vak in de praktijk.

 

Met een grote bagage aan ervaring, contacten en een voorliefde voor design, mensen gelukkig maken en het creëren van sfeervolle, unieke momenten begon ik Atelier Rosé, een evenementenbureau gespecialiseerd in wedding planning, party styling maar ook in de organisatie van bedrijfsevenementen en personeelsfeesten.

ONS DOEL?

 

Uw vertrouwenspersoon worden.

Iemand waarop u kan bouwen 24/7.

 

Luisteren naar uw wensen en verwachtingen en samen met professionele partners uw droomevenement creëren binnen uw vooropgesteld budget.

 

Een stijlvolle, perfect georganiseerde dag met een wow-factor ontwerpen waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten.

 

Een hoop vragen? Bekijk even onze "Veel gestelde vragen" en nodig ons eens uit!

 

 

 

Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory

- Dr. Seuss

SAY HELLO

 

Pastoriestraat 53,

8000 Brugge

 

hello@atelierrose.be

 

 

(+32) 0472 68 67 50

Copyright @ All Rights Reserved